“S’DO FLESH MË KURRË”/ Situatë e papritur në BBVK, Santiana tërheq nga krahu Shqipen – AlpeGossip
“S’DO FLESH MË KURRË”/ Situatë e papritur në BBVK, Santiana tërheq nga krahu Shqipen

“S’DO FLESH MË KURRË”/ Situatë e papritur në BBVK, Santiana tërheq nga krahu Shqipen

Një situatë e tensionuar është krijuar në shtëpinë e Big Brother VIP Kosova. Shqipja ditën e sotme ka vendosur që t’i zgjojë ndryshe banorët e shtëpisë. Ajo ka marrë një tepsi e një lugë dhe ka zgjuar nga gjumi banorët.

Santiana është bezdisur shumë nga ky veprim i Shqipes dhe e ka tërhequr nga krahu duke i thënë: Ti s’do flesh kurrë, se ti nga sot nuk ke për të pasur gjumë më. 100 herë na e ke prishur gjumin dhe s’të kemi thënë asgjë.

VIDEO