Seks me PAGESË/ Ai i propozon diçka të bukur, Ami e pret fare: 150 për 2 orë, s’rri gjithë natën me ty… (FOTO) – AlpeGossip
Seks me PAGESË/ Ai i propozon diçka të bukur, Ami e pret fare: 150 për 2 orë, s’rri gjithë natën me ty… (FOTO)

Seks me PAGESË/ Ai i propozon diçka të bukur, Ami e pret fare: 150 për 2 orë, s’rri gjithë natën me ty… (FOTO)

Njohjet në internet mund të jenë një mënyrë shumë e mirë për të nisur një histori të bukur dashurie, por kohët e fundit duket se as femrat e as meshkujt shqiptarë nuk janë më aspak të interesuar për të pasur diçka serioze, e aq më tepër dashuri.
Këtë e tregojnë qartë mesazhet e shumta që vijnë çdo ditë pranë redaksisë së JOQ.al, ku në një pjesë të mirë të rasteve, meshkujt kërkojnë shoqëri e janë vajzat ato që u ofrojnë seks, e madje, edhe kundrejt pagesës.

Kështu, i tillë është rasti i këtij djali, i cili pasi ka folur për një kohë të gjatë me një vajzë, i kërkon asaj të kalojnë bukur bashkë, të ketë diçka të bukur mes tyre, por siç e shikoni, vajza ia pret shkurt.

Ajo i tregon qartë se çfarë interesi ka dhe se qejfi paguhet. Madje, si pa të keq, ia bën të ditur se nuk mund të qëndrojë gjithë natën me të, por vetëm dy orë. Me pak fjalë, prostitucion i iniciuar nga bisedat në rrjetet sociale.

Ata negociojnë edhe për çmimin, për të cilin në fund nuk bien dakord dhe është djali ai që ia mbyll gojën duke i bërë disa krahasime të pahijshme, e duke e lënë vajzën me “gisht në gojë”.