Sfida e domateve! Besi dhe Ermali përtokë, shpërthejnë në të qeshura (FOTO/VIDEO) – AlpeGossip
Sfida e domateve! Besi dhe Ermali përtokë, shpërthejnë në të qeshura (FOTO/VIDEO)

Sfida e domateve! Besi dhe Ermali përtokë, shpërthejnë në të qeshura (FOTO/VIDEO)

Të ftuarit në ‘Një kat më lart’ të moderatorit Ermal Peçi nuk ndajnë vetëm rrëfime ekskluzive por përfshihen aq spontanisht edhe në lojrat e programit. Duke ditur lidhjen e fortë të Besit me domatet Ermali e ftoi në lojën e gërmave, ku brenda 60 sekondave duhet të përmendnin sa më shumë fjalë me gërmat respektive.

LAJMI_2_BRENDA.jpg

Humbja e lojës nënkupton konsumimin e domateve Live. Që në nisje të lojës Ermali dhe Besi filluan të qeshnin aq shumë, të vënë në pozitë nga fjalët me gërmat ‘M’ apo ‘Z’. Ishte Ermali i cili filloi të konsumoi domatet i pari pasi humbi teksa askush nuk e priste që Besi të shtrihej përtok e të shpërthente në të qeshura me lot me gërmën ‘Q’.

LAJMI_2_-_2_BRENDA.jpg

Çfarë ndodhi? Kush propozoi fjalën që shkaktoi këtë situatë komikë në studio? Shikoni si asnjëherë Besin në lojën e ‘Një kat më lart’ pas minutës së 17-të të videos.