SFIDA E REZISTENCËS/ Ilir Shaqiri hyn sërish në “Big Brother VIP”. Ja çfarë bëjnë BANORËT – AlpeGossip
SFIDA E REZISTENCËS/ Ilir Shaqiri hyn sërish në “Big Brother VIP”. Ja çfarë bëjnë BANORËT

SFIDA E REZISTENCËS/ Ilir Shaqiri hyn sërish në “Big Brother VIP”. Ja çfarë bëjnë BANORËT

Fituesi i “Big Brother 1” është futur sërish në shtëpinë e famshme. Dhe jo! Nuk është futur si banor.

Por, si?

Vëllai i Madh ka organizuar një lojë të quajtur “Sfida e Rezistencës”. Banorët iu nënshtrohen provave të ndryshme, ndaj të cilave nuk duhet të reagojnë.

Kështu, në ledin e tyre është shfaqur në kronikë dhe ata nuk duhet të reagonin. Valbonës i dërguan qenin e saj në shtëpi, por këngëtarja duhet të sillej sikur nuk e shihte.

Dhe mes të tjerash, në shtëpinë e famshme u fut edhe fituesi i edicionit të kaluar, Iliri.

Gjithsesi, banorët nuk e kaluan provën sepse ata e takuan dhe e përshëndetën të gjithë.

VIDEO