SHAKAJA E “HIDHUR”/ Furçë e re tualeti me kokën e… Donald Trump (FOTO) – AlpeGossip
SHAKAJA E “HIDHUR”/ Furçë e re tualeti me kokën e… Donald Trump (FOTO)

SHAKAJA E “HIDHUR”/ Furçë e re tualeti me kokën e… Donald Trump (FOTO)

“Nëse keni nevojë për një furçë të re tualeti, ka një produkt të mrekullueshëm në treg – një furçë me imazhin e Presidentit Trump.

Kjo furçë e punuar me dorë do të jetë e dobishme për ju që ta mbani banjon tuaj sa më të pastër”, kështu shkruan British Independent, duke ironizuar me efektet e funksionalitetit.

Furça kontraverse ndodhet në faqen Esty dhe shitet në të gjithë botën nga Zelanda e Re, ku çmimi ka shkuar deri në mbi 23 dollarë copa.

Kjo dhe vetë furça, padyshim është një shaka mjaft e tepruar.