Shihni 11 gjëra që mund të bëni me rrotullën e letrës higjenike (VIDEO) – AlpeGossip
Shihni 11 gjëra që mund të bëni me rrotullën e letrës higjenike (VIDEO)

Shihni 11 gjëra që mund të bëni me rrotullën e letrës higjenike (VIDEO)

Nëse ju pëlqen riciklimi dhe jeni miqësorë me ambientin, duhet ta shikoni këtë video. Nëse gjëja e parë që bëni pasi mbaron letra higjenike, është ta hidhni tubin e saj në kosh, mendohuni mirë. Mund ta fusni në një kuti magazinimi, se ku i dihet….ndoshta do t’ju duhet.