U BEFASUAM/ Anxhela Peristeri është pro martesave të të njëjtës gjini (FOTO) – AlpeGossip
U BEFASUAM/ Anxhela Peristeri është pro martesave të të njëjtës gjini (FOTO)

U BEFASUAM/ Anxhela Peristeri është pro martesave të të njëjtës gjini (FOTO)

Ndodh që nga programet televizive marrim përgjigje nga personazhet e njohur edhe nga pyetje që ata nuk ne kishin menduar se do t’u drejtoheshin ndonjëherë.
Sidomos në “Shiko kush luan” nga Luana Vjollca ku përveç argëtimit e të qeshurave mësojmë edhe çfarë mendojnë të ftuarit në përballjen me pyetje të ndryshme.

E pyetur nëse ishte pro apo kundër martesave të të njëjtit seks, Aanxhela u përgjigj shumë qetësisht: “Po”.

Nga kjo përballje mes saj dhe Fifit mësuam se kjo e fundit nuk është aspak dakord për këtë, duke u përgjigjur me një “jo” të fortë.