GJATË VETË-IZOLIMIT/ 15 filmat për mbijetesën dhe optimizmin që janë idealë për këtë periudhë – AlpeGossip
GJATË VETË-IZOLIMIT/ 15 filmat për mbijetesën dhe optimizmin që janë idealë për këtë periudhë

GJATË VETË-IZOLIMIT/ 15 filmat për mbijetesën dhe optimizmin që janë idealë për këtë periudhë

Ndërkohë që coronavirusi është shpërndarë në gjithë botën dhe tashmë janë konfirmuar disa raste edhe në vendin tonë, duhet pasur kujdes dhe duhet vepruar me përgjegjësi, në mënyrë që të mos infektohemi apo të mos e shpërndajmë më shumë virusin.

Për këtë arsye kufizimi lëvizjes dhe qëndrimi në shtëpi është një prej metodave më të mira për të shmangur diçka të tillë. Dhe derisa qëndroni mbyllur keni kohë të mjaftueshme për të bërë shumë gjëra, ndërsa shikimi i filmave është një prej tyre.

Prandaj ju sjellim një listë të filmave që kanë të bëjnë me përpjekjet e njeriut për mbijetesë, në mënyrë që të ndiheni më optimistë.

Cast Away
The Shallows
The Revenant
Apocalypto
All Is Lost
Straw Dogs
1917
Babel
Arctic
The Pursuit Of Happiness
Captain Phillips
Oldboy
Panic Room
127 Hours
Life of Pi