“SHIKO KUSH LUAN”/ Luana “i mburret” Ermalit: Rri të shikosh si është audienca – AlpeGossip
“SHIKO KUSH LUAN”/ Luana “i mburret” Ermalit: Rri të shikosh si është audienca

“SHIKO KUSH LUAN”/ Luana “i mburret” Ermalit: Rri të shikosh si është audienca

Emisioni “Shiko Kush Luan”  sapo filloi dhe ndër të ftuarit është edhe Ermal Mamaqi.

Teksa realizonin pjesën argëtuese që kishin përgatitur për hyrjen e emisionit,në humor e sipër, Luana i thotë Ermalit: Rri të shohësh si bëhet emisioni dhe sa e lartë është audienca.

Luana dhe Ermali duke qenë se e startojnë emisionin në të njëjtin orar kanë pasur “përplasje” dhe “konkurrencë” midis tyre.

Në kuadër të shakasë ata realizojnë edhe në Instagram “përballje”emisionesh…