DITËLINDJET E 28 MAJ/ KUSH FESTON SOT NGA CAREY MULLIGAN, E DERI TE… – AlpeGossip
DITËLINDJET E 28 MAJ/ KUSH FESTON SOT NGA CAREY MULLIGAN, E DERI TE…

DITËLINDJET E 28 MAJ/ KUSH FESTON SOT NGA CAREY MULLIGAN, E DERI TE…

Data shënon 28 maj dhe AlpeNews.al ju sjell disa nga njerëzit më të rëndësishëm që sot festojnë ditëlindjet e tyre.

Carey Mulligan 33 vjeç (Aktore)

Jake Johnson 40 vjeç (Aktor)

Alexa Davalos  36 vjeç (Aktore)

Laura Bailey  37 vjeç (Aktore)

Christa Miller 54  vjeç (Aktore)

Glenn Quinn (1970–2002)  (Aktor)

Raza Jaffrey 42 vjeç (Aktore)

Jesse Bradford 45 vjeç (Aktor)

Sondra Locke 72  vjeç (Aktore)

Monica Keena 44  vjeç (Aktore)