SHIKOJINI TANI/ Ja 6 modele flokësh të përshtatshme për vajzat me fytyrë të rrumbullakët – AlpeGossip
SHIKOJINI TANI/ Ja 6 modele flokësh të përshtatshme për vajzat me fytyrë të rrumbullakët

SHIKOJINI TANI/ Ja 6 modele flokësh të përshtatshme për vajzat me fytyrë të rrumbullakët

Forma e fytyrës është përcaktuese nëse një model flokësh ju shkon apo jo. Vajzat me fytyrë të rrumbullakët janë ato që e kanë më të thjeshtë përzgjedhjen e modelit të flokëve, pasi ka pafund modele të përshtatshme për to. Nëse edhe ju keni fytyrë të rrumbullakët, por nuk e keni gjetur ende modelin që kërkoni, duhet të dini se ka shumë modele nga të cilat mund të frymëzoheni për prerjen e radhës.

1

Lob

2

Bob i valëzuar

3

Glamour hollywood-ian

4

Lob i valëzuar

5

Kaçurrela natyrale
(beachy look)

6

Me gjatësi mesatare
Të drejtë dhe të ndarë n