SHKENCA SAPO E VËRTETOI/ Te çiftet e lumtura ndodh ky ndryshim – AlpeGossip
SHKENCA SAPO E VËRTETOI/ Te çiftet e lumtura ndodh ky ndryshim

SHKENCA SAPO E VËRTETOI/ Te çiftet e lumtura ndodh ky ndryshim

Keni vënë re ndonjë ndryshim pasi jeni lidhur? Kur një femër dhe një mashkull janë bashkë dhe janë të lumtur kanë tendencë për të shtuar peshë.

Nuk e besoni? Tani është shkenca që e vërteton këtë konstatim.

Një studim i universitetit Queensland në Australi ka vërtetuar atë që shumë prej nesh e kishim vënë re.

Sipas studimit kush jeton një marrëdhënie të qëndrueshme dhe të lumtur ka tendencë për të shtuar peshë.

Lumturia shton oreksin tonë dhe na bën që të hamë më shumë.

Sipas studimit disa persona kanë arritur të shtojnë edhe deri në 10 kg vetëm nga fakti se jetojnë një marrëdhënie të lumtur