“SHKON LULE MË LULE”/ Remili kapet keq me Edën, Neda: Të tha kur*ë – AlpeGossip
“SHKON LULE MË LULE”/ Remili kapet keq me Edën, Neda: Të tha kur*ë

“SHKON LULE MË LULE”/ Remili kapet keq me Edën, Neda: Të tha kur*ë

Remili dhe Eda janë përplasur në puntatën e të premtes në “Përputhen”. Gjatë debatit mes tyre, Remili tha një fjali që e preku Edën. “E di si mu duke, si një bletë punëtore nga një lule te një lule dhe në fund shkon te lulja mishngrënëse dhe po të kapi ajo nuk të lëshon”.

‘Shkon lule më lule’, Remili kapet keq me Edën, Neda:

“Do ta lejosh këtë fjali? Se nuk është fjali e lehtë”, i tha Neda Edës.

“Me Remilin nuk kam pas asnjë lloj interesi, nuk dua ofendoj me përgjigje jo etike. Nuk më shqetëson fare sepse nuk e marr për bazë mendimin e tij”, u përgjigj Eda.

‘Shkon lule më lule’, Remili kapet keq me Edën, Neda:

“Remil a mendon se është e tepërt ajo që the?”, iu drejtua Ori Remilit.

“E thashë sepse ishte konkretisht rasti”, u përgjigj Remili.

“Nuk e di nëse mund ta them si term, por ky është rasti tipik i një mashkulli që nuk i del me një vajzë që tenton dhe e shan kur*ë”, tha Neda.

‘Shkon lule më lule’, Remili kapet keq me Edën, Neda:

“Nuk e kisha me atë kuptim”, u kthye Remili.

“T’i thuash lule më lule i ke thënë kur*ë”, i tha Neda.

“Unë kërkoj falje nëse është marr në këtë kontekst”, u përgjigj Remili.

‘Shkon lule më lule’, Remili kapet keq me Edën, Neda: