SHPALLEN FITUESIT E KONKURSIT/ Këto janë fotografitë më të bukura në botë për vitin 2018 – AlpeGossip
SHPALLEN FITUESIT E KONKURSIT/ Këto janë fotografitë më të bukura në botë për vitin 2018

SHPALLEN FITUESIT E KONKURSIT/ Këto janë fotografitë më të bukura në botë për vitin 2018

“Shpendët e vegjël, karvani i deveve dhe një vullkan që shpërthen nën një qiell të ndritshëm”, këto janë disa nga fotografitë më të mira në botë.

Konkursi i Fotografisë së Vitit 2018 përzgjodhi 30 poza nga 150 konkurentë.

Ne ju sjellim 10 prej tyre.