“Bakllava” titullohet bashkëpunimi i parë i Gjikos me Butrint Imeri. Këtë projekt ia kanë dedikuar femrave që janë aq të ëmbla dhe “të shijshme” sa ëmbëlsira tradicionale shqiptare.

Ky është dueti i tyre i parë, në të cilin artistët janë përshtatur shumë mirë.

Klipi muzikor është i mbushur me femra të bukura në një klub nate, gjë që duket se nuk e bezdis aspak bashkëshorten e Gjikos. Pritet që ky duet të jetë suksesi i rradhës për Butrintin dhe Gjikon.