Shqiptarja që synon tregun ndërkombëtar/Kush është Mimoza? – AlpeGossip
Shqiptarja që synon tregun ndërkombëtar/Kush është Mimoza?

Shqiptarja që synon tregun ndërkombëtar/Kush është Mimoza?

Nuk janë të paktë artistët shqiptarë të cilët kanë synuar të prekin skenat ndërkombëtare dhe shumë prej tyre ja kanë arritur.
Së fundi një emër i ri po i shtohet listës së këngëtarëve që do na përfaqësojnë me emrin e tyre në muzikën ndërkombëtare.
Bëhet fjalë për Mimozën, një këngëtare e re e cila sapo ka publikuar këngën “Big Girls Cry” në bashkëpunim me produksionin muzikor “Budde Music” në Gjermani.