DITËLINDJET E 15 MARSIT/ Kush feston sot nga EVA LONGORIA tek… – AlpeGossip
DITËLINDJET E 15 MARSIT/ Kush feston sot nga EVA LONGORIA tek…

DITËLINDJET E 15 MARSIT/ Kush feston sot nga EVA LONGORIA tek…

Data shënon 15 mars dhe AlpeNews.al ju sjell disa nga njerëzit më të rëndësishëm që sot festojnë ditëlindjet e tyre.

Më poshtë lista e plotë:

Jai Courtney (aktor) 32 vjeç

Eva Amurri Martino (aktore) 33 vjeç

Mark McGrath (aktore) 50 vjeç

Eva Longoria (aktore) 43 vjeç

Brian Tee (aktor) 41 vjeç

Lisa Marcos (aktore) 36 vjeç

Pierre Coffin (aktor) 51 vjeç

Caitlin Wachs (aktore) 29 vjeç

Chris Bruno (aktor) 52 vjeç

Përgatiti: AlpeNews.al/