“SHTËPIA E MBUSHUR ME FEMRA”/ Dwayne Johnson bëhet baba i tre vajzave (FOTO) – AlpeGossip
“SHTËPIA E MBUSHUR ME FEMRA”/ Dwayne Johnson bëhet baba i tre vajzave (FOTO)

“SHTËPIA E MBUSHUR ME FEMRA”/ Dwayne Johnson bëhet baba i tre vajzave (FOTO)

Shtëpia e Dwayne Johnson është e mbushur me femra.

Ylli i Hollywood dhe e dashura e tij Lauren Hashian mirëpritën në jetë fëmijën e tyre të dytë.

Hashian solli në jetë një vajzë të pagëzuar me emrin Tiana Gia Johnson.

Aktori bëri të ditur lajmin me anë të një postimi në Instagram, shoqëruar me një foto të tij duke përqafuar anëtaren më të re të familjes së tij.

“I bekuar dhe krenar që kam sjellë një tjetër vajzë të fortë në këtë botë,”-shkruan ai. “Tiana Gia Johnson erdhi në këtë botë si një forcë e natyrës.”

Johnson dhe Hashian gjithashtu kanë një tjetër vajzë, Jasmine lia, e cila ka lindur në vitin 2015.

Johnson gjithashtu ka edhe një vajzë tjetër, Simone Alexandra, me ish-gruan Dany Garcia.

Ylli “Rampage” tha se ishte i pranishëm për lindjen e Tianës, duke shtuar se përvoja i dha atij një nivel të ri dashurie, respekti dhe admirimi për të dashurën e tij si edhe të gjitha mamatë e gratë atje.

Skin to skin. Our mana. Blessed and proud to bring another strong girl into this world. Tiana Gia Johnson came into this world like a force of nature and Mama @laurenhashianofficial labored and delivered like a true rockstar. I was raised and surrounded by strong, loving women all my life, but after participating in baby Tia’s delivery, it’s hard to express the new level of love, respect and admiration I have for @laurenhashianofficial and all mamas and women out there. Word to the wise gentlemen, it’s critical to be by your lady’s head when she’s delivering, being as supportive as you can.. holding hands, holding legs, whatever you can do. But, if you really want to understand the single most powerful and primal moment life will ever offer – watch your child being born. Its a life changer and the respect and admiration you have for a woman, will forever be boundless. And to my third and youngest daughter, Tiana Gia – like I did when your two older sisters Simone Alexandra and Jasmine Lia were born, you have my word, I’ll love, protect, guide and make ya laugh for the rest of my life. Your crazy dad has many responsibilities and wears many hats in this big ol’ world, but being your dad will always be the one I’m most proud to wear. Oh and one more thing.. you’re gonna love rollin’ in daddy’s pick up truck. #TianaGiaJohnson🌺 #3rdDaughter #BlessesAndGratefulMan #ImInTROUBLE

A post shared by therock (@therock) on