SI DO TË VAZHDOJË LIDHJA ME BEATRIX? Donaldi i vë “vulën”: Unë gjërat i kam… – AlpeGossip
SI DO TË VAZHDOJË LIDHJA ME BEATRIX? Donaldi i vë “vulën”: Unë gjërat i kam…

SI DO TË VAZHDOJË LIDHJA ME BEATRIX? Donaldi i vë “vulën”: Unë gjërat i kam…

Mbasditen e sotme Donaldi ka biseduar me Beatrix duke i dhënë asaj më tepër siguri mes tyre.

“Cfarë po mendon?”,- e pyeti Beartix.

“S’dua të mendoj asgjë, s’dua ti fus vetes stres kot, ndikon tek mua dhe tek ty. Unë gjërat i kam shumë të qarta”,-tha Donaldi.

Siç shihet marrëdhënia e tyre po forcohet dita ditës.