Si duhet përdorur kthyesja e qerpikëve që mos të ketë asnjë pasojë negative për sytë tuaj - AlpeGossip
Si duhet përdorur kthyesja e qerpikëve që mos të ketë asnjë pasojë negative për sytë tuaj

Si duhet përdorur kthyesja e qerpikëve që mos të ketë asnjë pasojë negative për sytë tuaj

Qerpikët e gjatë  dhe të lakuar i bëjnë sytë të duken të bukur dhe më të mëdhenj. Fatkeqësisht jo të gjithë ne jemi të bekuar gjenetikisht në këtë fushë. Disa prej nesh kanë qerpikë të cilët janë delikatë dhe bien shpejt ose janë të gjatë po rjo të kthyer.  Lajm i mirë është se këto probleme mund të zgjidhen shpejt me ndihmën e një vegle të dobishëm të vogël – kthyesen e qerpikëve. Ndoshta keni frikë pasi lajemt që dëgjoni për to janë të ndryshme dhe shumica negative. Por, pavarësisht pamjes së tyre disi të frikshme, këto vegla “të zgjuara” janë në të vërtetë të lehta për t’u përdorur.

E gjitha është në mënyrën e përdorimit. Ajo duhet përdoruru përpara rimelit.Veprimi është shumë I thjeshtë vendoseni në qerpikët tuaj dhe mbylleni syrin lehtë pëe 3 sekonda asnjë më shumë!  Kjo  do t’I kthejë qerpikët por nukd o ti këpusë ato.  Nesë keni përdorur rimelin para se ti ktheni qerpikët atëherë nuk duhet përdorur kthyesja e tyre pasi në këtë mënyrë do t;ju vërtetohen gjithë të këqijat që keni dëgjuar për to!