“SI DY PIKA UJI”/ E bukura është në rrënjët e familjes, Valbona Selmllari prezanton motrën (FOTO) – AlpeGossip
“SI DY PIKA UJI”/ E bukura është në rrënjët e familjes, Valbona Selmllari prezanton motrën (FOTO)

“SI DY PIKA UJI”/ E bukura është në rrënjët e familjes, Valbona Selmllari prezanton motrën (FOTO)

Ish-Missi, Valbona Selimllari ka kaluar një fundjavë ndryshe. Ajo ka preferuar malin në këto ditë të nxehta të fundit të qershorit. Së bashku me fëmijët e saj dhe me motrën, Valbona është ngjitur në Malin e Jezercës.

‘Me motrën që me zor vendosi të ngjitej në Jezercë, por me më shumë zor donte të zbriste.’ Ka shkruar ajokrah fotove të mortës, të cilën e prezanton për erë të parë. Ajo që bie në sy është ngjashmëria e tyre. Me sa duket e bukura është në rrënjët e familjes.