“SI IA BËN, KE TRE MUAJ PA BËRË GJË?” Ja përgjigjja e Julit ndaj Eglës – AlpeGossip
“SI IA BËN, KE TRE MUAJ PA BËRË GJË?” Ja përgjigjja e Julit ndaj Eglës

“SI IA BËN, KE TRE MUAJ PA BËRË GJË?” Ja përgjigjja e Julit ndaj Eglës

Juli dhe Egla kanë pasur një bisedë mes tyre në “Big Brother Radio”, ku kanë folur për disa tema.

Ndërkohë biseda mes tyre nuk ka kaluar pa batuta dhe pa humor

Egla: O Jul po si ia bën pa u shkrydhur tre muaj?

Juli: Katastrofë! Në jetën time nuk jam i pirur drejt këtyre gjëra

Egla: Nuk je shkrydhës?

Juli: Nuk jam ndonjë shkrydhës i madh, jam një shkrydhës normal, tradicional