SI NDIKON TRADHËTIA TEK JU? Studimi i fundit surprizon – AlpeGossip
SI NDIKON TRADHËTIA TEK JU? Studimi i fundit surprizon

SI NDIKON TRADHËTIA TEK JU? Studimi i fundit surprizon

Të jesh në një marrëdhënie është diçka shumë e bukur, por jo gjithmonë ka fundin e lumtur të përrallave. Shumë zhgënjehen dhe përjetojnë lëndime dhe tradhti. Pikërisht për këtë çështje është bërë së fundmi një studim i cili ka surprizuar me rezultatet.

Sipas studiuesve të Binghamton University, femrat dhe meshkujt që përjetojnë tradhëtinë bëhen më të mirë. E thënë ndryshe, një femër e zhgënjyer bëhet emocionalisht më e fortë dhe mund të përballojë gjithçka, ndërsa mashkulli zhvillon personalitet më të fortë.

Përsa i përket përjetimit, femrat e marrin veten më shpejt, ndërsa meshkujt në shumë raste nuk e kalojnë kurrë zhgënjimin