“SI NUK U PLAK KURRË KJO GRUA?” Isli Islami ndan foton me ikonën e ekranit të viteve ’90 – AlpeGossip
“SI NUK U PLAK KURRË KJO GRUA?” Isli Islami ndan foton me ikonën e ekranit të viteve ’90

“SI NUK U PLAK KURRË KJO GRUA?” Isli Islami ndan foton me ikonën e ekranit të viteve ’90

Isli Islami ka publikuar një foto krah ikonës së ekranit shqiptar, Silvana Braçe. Ajo duket më në formë në kurrë ndërsa moderatori nuk ka kursyer as fjalët e bukura. “Si nuk u plak kurrë kjo grua!!! kënaqësi dhe nder të kem qoftë një foto të vetme me divën e ekranit shqiptar, të madhen Silvana Braçe.”

Në vitet ’80-’90 Silvana Braçe ka qenë një nga fytyrat më të njohura të televizionit shtetëror e cila duhet të themi që nuk e njeh plakjen. Falë elegancës dhe tonit të saj të ëmbël me të cilin drejtonte praktikisht të gjitha programet variete të TVSh-së, brenda një kohe të shkurtër u bë “zonja” e televizionit.

Ervin Kurti rikthen në ekran Silvana Braçen dhe sa shumë na paska marrë malli – Revista Who