Si të shpëtosh nga pickimet e mushkonjave duke përdorur kutinë e tualeteve – AlpeGossip
Si të shpëtosh nga pickimet e mushkonjave duke përdorur kutinë e tualeteve

Si të shpëtosh nga pickimet e mushkonjave duke përdorur kutinë e tualeteve

Mbase mud t’ju duket e çuditshme, por je mira është që të vini në punë prakticitetin. Si do t’ja bënit nëse do të mbeteshit në një ishull të mbushur me mushkonja kur me vete keni vetëm kutinë e tualeteve?

Zgjidhjen jua themi ne.

E rëndësishme është të dini që pas pickimit të një mushkonje, kruarja vjen si pasojë e kontaktit të lëkurës me ajrin. Në një rast të tillë nxirrni nga kutia e make up- eve pak zbutës buzësh, pa krem hidratues apo çfarë t’ju gjendet tjetër dhe vendoseni mbi zonën e pickuar. Kështu zona në fjalë do të izolohet dhe ju nuk do të ndjeni më kruarje.

Një mënyrë tjetër, këtë herë për të shpëtuar nga pickimi ësht përdorimi i alkoolit apo i produkteve me alkool. Insektet dhe sidomos mushkonjat nuk e honepsin dot alkoolin, pra kshtu do të bëjnë edhe me lëkurën tuaj.

A mund të ishte më e thjeshtë se kaq?!