“SIKUR ISHA I MARTUAR DHE U KAP…”/ Donaldi sqaron lidhjen me Beatrix: Dua të shoh përpara – AlpeGossip
“SIKUR ISHA I MARTUAR DHE U KAP…”/ Donaldi sqaron lidhjen me Beatrix: Dua të shoh përpara

“SIKUR ISHA I MARTUAR DHE U KAP…”/ Donaldi sqaron lidhjen me Beatrix: Dua të shoh përpara

Donaldi ka vulosur përfundimisht lidhjen e tij me Beatrixin. ‘Nuk dua të shoh më prapa, por vetëm përpara’, tha ai, duke konfirmuar se këngëtarja është ajo që ai do.

Ai u shpreh se përpara se të lidhej me këngëtaren ishte single dhe këtë e kishte thënë edhe në sy të Semit.

“Nuk kanë qenë ditë të lehta. Ka qenë presion i madh. Nuk e prisja. E dija që gjithë kjo situatë do ishte në disfavorin tim. Nuk ndalova dhe nuk do ndaloj. Nuk dua ta gënjej veten time.

Unë e dija çmimin e asaj që do bëja. Më erdhi keq për Trixën. Edhe kur ka qenë Semi këtu unë thoja se jam single. Marrëdhënia jashtë, me mesazhe e letra nuk ka funksionuar.

Gjërat i bëj si mendoj. Më erdhi keq për Trixën, sepse u duk sikur kjo u kap më mua në krevat, ndërkohë që unë isha i martuar. Nuk dua të shoh më prapa, por vetëm përpara”, tha Donaldi.