SIPAS GOCAVE LONDINEZE/ 6 gjëra që s’duhet t’i mungojnë garderobës në vjeshtë/dimër – AlpeGossip
SIPAS GOCAVE LONDINEZE/ 6 gjëra që s’duhet t’i mungojnë garderobës në vjeshtë/dimër

SIPAS GOCAVE LONDINEZE/ 6 gjëra që s’duhet t’i mungojnë garderobës në vjeshtë/dimër

Nëse na duhet frymëzim për stil e dimë se ku duhet të shkojmë: Milano, Paris dhe Londër. Do ta shohim garderobën me sy tjetër dhe kombinimet e reja gjithashtu. Sipas vajzave nga Londra për shembull, na duhen shumë pak elementë për periudhën e kalimit nga vjeshta në dimër. Vetëm 6, po cilat janë ato?

1-Xhaketë prej pellushi

Sipas gocave londineze: 6 gjëra që s'duhet t'i mungojnë

2. Një pulovër e gjerë, me ngjyra të ndezura dhe vija. E vishni në miliona mënyra.

Sipas gocave londineze: 6 gjëra që s'duhet t'i mungojnë

3. Një mini-fund me kuadrata

Sipas gocave londineze: 6 gjëra që s'duhet t'i mungojnë

4. Pantallona lëkure me prerje drejt

 

Sipas gocave londineze: 6 gjëra që s'duhet t'i mungojnë

5. Fustan i gjatë i trikotuar

 

Sipas gocave londineze: 6 gjëra që s'duhet t'i mungojnë

6. Bluzat second-skin

Sipas gocave londineze: 6 gjëra që s'duhet t'i mungojnë

Burimi: Who What Wear