SKENAT EROTIKE ME JENIFER LOPEZ/ Rrëfehet aktori: Nuk ishte siç dukej, sigurimi ishte kudo – AlpeGossip
SKENAT EROTIKE ME JENIFER LOPEZ/ Rrëfehet aktori: Nuk ishte siç dukej, sigurimi ishte kudo

SKENAT EROTIKE ME JENIFER LOPEZ/ Rrëfehet aktori: Nuk ishte siç dukej, sigurimi ishte kudo

Ryan Guzman ka folur për herë të parë rreth filmit të luajtur me yllin, Jennifer Lopez.  Filmi “The Boy Next Door” tregon fiksimin e një djaloshi të ri me fqinjën e tij. Pas një raporti të shkurtër, duket se djaloshi fiksohet pas Jennifer Lopez dhe ajo që fillimisht ishte një flirt, shndërrohet në një histori të frikshme. Guzman ka zbuluar sesi ishte për të të xhironte skena erotike me Jennifer Lopez.   “Sigurimi praktikisht ishte gjithandej rreth nesh. Jennifer kishte një material të caktuar për shkak të të cilit në kamerë është dukur sikur unë e prek në pjesët intime, që nuk është ashtu. Çdo gjë ishte rreptësishtë profesionale”, ka thënë aktori.

“Madje edhe kur ia kam prekur gjoksin, dora patjetër është dashur të vendoset saktësisht në atë mënyrë që askush nuk ka mundur ta shohë sigurimin në prapavijë. Na shikonin nga të gjitha anët. Për këtë shkak jam detyruat t’i them se jam paksa nervoz”, ka thënë aktori.