SHKONTE GJITHNJË ME VONESË/ Aktorin e njohur shqiptar e pushojnë nga puna (FOTO) – AlpeGossip
SHKONTE GJITHNJË ME VONESË/ Aktorin e njohur shqiptar e pushojnë nga puna (FOTO)

SHKONTE GJITHNJË ME VONESË/ Aktorin e njohur shqiptar e pushojnë nga puna (FOTO)

Të ftuar mbrëmjen e sotme në “Xing me Ermalin”, aktorët e shfaqjes “Boeing Boeing” janë bërë pjesë e një pyetësori shumë interesant ku të ftuarit duhet të përgjigjeshin me vetëm një emër. Një nga pyetjet ishte se cilin nga aktorët e kanë pushuar të paktën një herë nga puna.

Aktorët dhanë të njëjtin emër dhe ai ishte Amos. Amosi tregoi se është pushuar nga puna kur punonte në televizion. Shkak ishin bërë vonesat e tij të shumta dhe fakti që nuk bindej.

“Nuk jam i bindshëm, nuk bindem. Kur punoja regjisor terreni tek Alsati, shkoja në punë në orën 1, 2”, u shpreh Amosi.