STELA DEKLAROHET PËR ÇIMIN/ Ai e tërheq pas vetes për t’i “rrëmbyer” puthjen – AlpeGossip
STELA DEKLAROHET PËR ÇIMIN/ Ai e tërheq pas vetes për t’i “rrëmbyer” puthjen

STELA DEKLAROHET PËR ÇIMIN/ Ai e tërheq pas vetes për t’i “rrëmbyer” puthjen

Pas debateve të shumta që kanë pasur me njëri-tjetrin, Stela ka vendosur që të deklarohet për Çimin.

I emocionuar nga kjo situatë, Çimi u ngrit që t’i dhuronte një puthje në buzë. Ndërsa Stela u kujdes që t’i fshinte buzët, Çimi e rrëmbeu duke i dhuruar një përqafim të ëmbël.

Çimi dhe Stela janë çifti i dytë i deklaruar në Për’puthen +40. Çifti tjetër janë Gilberta dhe Iliri, të cilët patën shumë debate derisa arritën në pikën që të deklaroheshin për njëri-tjetrin.