STREÇET E PALESTRËS/ Mund ti vishni çdo ditë. 16 modelet “cool” për pranverë 2019 – AlpeGossip
STREÇET E PALESTRËS/ Mund ti vishni çdo ditë. 16 modelet “cool” për pranverë 2019

STREÇET E PALESTRËS/ Mund ti vishni çdo ditë. 16 modelet “cool” për pranverë 2019

Rrobat që veshim për tu stërvitur, djersitur dhe qenë fleksibël janë shumë larg dhe të ndryshme nga veshjet luksoze, elegante, moderne, cilësore, pëlhurat t rafinuara dhe veshje të mirë strukturuara.

Veshjet sportive janë praktike, komode dhe ofrojnë një fleksibilitet të lartë për trupin në mënyrë që të mos pengojnë në kryerjen e rutinave të ndryshme stërvitore. Vitet e fundit veshjet sportive janë zhvilluar shumë duke u përzierë shumë bukur edhe me detajet moderne. Pra përveç komoditetit  ato duken edhe shumë bukur në trup.

Streçet së fundmi mund ti kombinoni me çdo stil veshjesh nga takat te këmishat.

Ne ju njohim me 16 modelete më “chic” për seoznin e  pranverës 2019.