STUDIM/ Sipas shkencës çiftet që qeshin me shakatë e njëri-tjetrit kanë… – AlpeGossip
STUDIM/ Sipas shkencës çiftet që qeshin me shakatë e njëri-tjetrit kanë…

STUDIM/ Sipas shkencës çiftet që qeshin me shakatë e njëri-tjetrit kanë…

Nëse ju qeshni me shakatë e partnerit tuaj, atëherë duhet të dini se kjo është një shenjë e mirë për marredhënien tuaj.

Jeffrey Hall, nga Universiteti i Kansas, studioi se si sensi i humorit mund të ndikojë në marrëdhënien mes partnerëve dhe rezultoi se: nëse pëlqeni shakatë e partnerit, kjo gjë ndikon për mirë në lidhjen tuaj pasi humori mund ta bëjë marrëdhënien më të fortë.

Kështu, nëse partneri ju tregon një shaka të çuditshme që askush tjetër nuk i kupton, ju i kuptoni dhe i ktheni përgjigje në të njëjtën mënyrë.

Studimet tregojnë gjithashtu se e qeshura e përbashkët është një gjë që mund të tërheqë partnerin tuaj drejt jush.

Nëse dy persona takohen për herë të parë dhe një grua qesh me shakatë e mashkullit (ose përpjekjet e tij për të bërë shaka), mund të jetë një shenjë se ajo është vërtet e interesuar për komunikim të mëtejshëm.