STUDIMI I FUNDIT I HABIT TË GJITHË/ “Personat e zgjuar janë të pashëndetshëm” – AlpeGossip
STUDIMI I FUNDIT I HABIT TË GJITHË/ “Personat e zgjuar janë të pashëndetshëm”

STUDIMI I FUNDIT I HABIT TË GJITHË/ “Personat e zgjuar janë të pashëndetshëm”

Gjithmonë njerëzit kanë prirjen të bëjnë një ndarje të personave që kanë pranë, si të zgjuar ose më pak të zgjuar. Shumë do të donin të kishin nivel inteligjence të lartë, por sipas një studimi të fundit të publikuar në ‘Times of India’ gjërat nuk janë aq të thjeshta.

Personat që kanë nivel të lartë inteligjence janë të pashëndetshëm. Më së shumti këta të rinj ose të reja bëjnë punë që i detyrojnë të qëndrojnë ulur për shumë kohë. Ndërsa ata që konsiderohen si ‘budallenj’ janë persona që shpenzojnë kohë në natyrë dhe në lëvizje.

Të lexuarit libra pafund dhe studimi i tepër rezulton negativ në shëndetin e njeriut. Me pak fjalë ata që i mendojmë si të zgjuar, në fakt mund të mos jenë të tillë.