STUDIMI I FUNDIT/ Një burrë i gjatë dhe një grua e shkurtër kanë një martesë më të lumtur – AlpeGossip
STUDIMI I FUNDIT/ Një burrë i gjatë dhe një grua e shkurtër kanë një martesë më të lumtur

STUDIMI I FUNDIT/ Një burrë i gjatë dhe një grua e shkurtër kanë një martesë më të lumtur

Të gjithë tentojmë të gjejmë çelësin e suksesit për një martesë të suksesshme. Ekzistojnë këshilla të ndryshme për këtë gjë, por në fakt një studim i bërë së fundmi i ka surprizuar të gjithë.

Sipas tij një burrë i gjatë dhe një grua e shkurtër kanë një martesë shumë të suksesshme. U arrit në këtë konkluzion pas një informacioni të mbledhur nga rreth 7 mijë gra.

Të gjitha ishin të martuara me një burrë më të gjatë se vetja dhe treguan se ishin shumë të lumtura. Pavarësisht se nuk mund të jepnin një arsye për zgjedhjen e tyre  kanë treguar se thjesht janë tërhequr nga gjatësia e tyre.

Gjatësia ka më shumë rëndësi për gratë, sepse ndihen më të mbrojtura. Gjithashtu disa studime e kanë lidhur gjatësinë me inteligjencën dhe prandaj disa gra zgjedhin burra të gjatë.