STUDIMI/ Ja 7 gjërat që mësoni nga një person duke e puthur në buzë – AlpeGossip
STUDIMI/ Ja 7 gjërat që mësoni nga një person duke e puthur në buzë

STUDIMI/ Ja 7 gjërat që mësoni nga një person duke e puthur në buzë

Sipas studimeve të shumta, një femër, gjatë jetës së saj puth rreth 15 meshkuj, ka të paktën 2 lidhje të gjata, përjeton shumë thyerje zemrash, përpara se të gjejë të duhurin e ndoshta, edhe të martohet me të.
Por, ajo që mbase ju nuk dini, është se mund të mësoni shumë prej puthjes së parë, sa i takon edhe jetëgjatësisë së lidhjes.

Çfarë mund të mësoni? I zbuloni më poshtë…

A ka kimi mes jush dhe partnerit? – Është diçka që thjesht e ndieni, nuk kemi si tjua shpjegojmë me fjalë.

A do të jetë partneri juaj i mirë në shtrat? – Teknikat e puthjes, veçanërisht nëse ajo është puthja e parë, tregojnë shumë edhe për eksperiencën seksuale. Dihet që qëllimi pas puthjes së parë, është të shkoni në shtrat me të.
A ka partneri juaj mjaftueshëm vetëbesim? – Mënyra se si partneri jua rrëmben puthjen e parë, flet shumë për vetëbesimin e tij.
A kujdeset partneri juaj për veten e tij? – E kuptoni kollaj. A i mban erë të keqe goja?

A është partneri juaj një dëgjues i mirë? – Kur jeni duke dhënë puthjen, nuk mund tia shpjegoni atij me fjalë se çfarë doni të bëni. Puthja është një tregues i mirë për të kuptuar nëse ai ju ndjek në veprimet tuaja, apo është i fokusuar të marrë atë që do vetë.

Sa serioze do të jetë marrëdhënia juaj? – Fakti që dikush ju puthi, nuk do të thotë domosdoshmërisht se ka qëllime serioze ndaj jush. Nuk duhet të harroni edhe ndjenjat që keni ndaj tij dhe mënyrën se si ndiheni pas puthjes, për të kuptuar seriozitetin e asaj që do të krijohet më vonë.
A është vlerësues partneri juaj? – Mënyra se si partneri ju trajton pas puthjes së parë është një tregues shumë i rëndësishëm. Shikoni reagimin e tij.