STUDIMI MAGJIK/ Ja si femrat mund ta përjetojnë orgazmën në shtrat me këto truke të thjeshta – AlpeGossip
STUDIMI MAGJIK/ Ja si femrat mund ta përjetojnë orgazmën në shtrat me këto truke të thjeshta

STUDIMI MAGJIK/ Ja si femrat mund ta përjetojnë orgazmën në shtrat me këto truke të thjeshta

Femrat e përjetojnë orgazmën më shpejt nëse qëndrojnë mbi partnerin.

Sipas “The Sun”, ekspertët e seksit kanë dalë në përfundmin se çelësi qëndron tek lëvizjet e partneres femër, të cilat rrisin presionin e gjakut në zonat e ndjeshme.

Femrat që lëvizin legenin para dhe pas, rrisnin mundësitë për të përjetuar orgazmën shumë më shpejt , se në rastet kur partneri mashkull qëndronte mbi to.

Sipas ekspertëve, tre pozicionet që duhet të eksploroni janë ato kur femrat qëndrojnë sipër mashkullit, kur ulen mbi partnerin mashkull si dhe ‘doggy style’.

Ndaj vajza, kohët kanë ndryshuar, merrni në dorë situatën gjatë seksit që të përjetoni orgazmën dhe bëjani qejfin vetes