SUPER STIL/ Këto janë modelet e këpuceve më trend për vitin 2022 – AlpeGossip
SUPER STIL/ Këto janë modelet e këpuceve më trend për vitin 2022

SUPER STIL/ Këto janë modelet e këpuceve më trend për vitin 2022

Viti 2022 do të sjellë trende të reja edhe përsa i përket këpucëve. Të ngjyrave të ndryshme, modeleve me pak ose shumë takë, modelet me majë, sandalet me rripa dhe çizmet deri në mesin e pulpës do të jenë disa nga modelet që do të kryesojnë.

“HarperBazaar” është kujdesur t’i bëjë bashkë të gjitha modelet në një katalog, të cilin ne jua sjellim më poshtë: