TANI E DINI/ Mënyra ideale që këpucët e reja me taka mos të të vrasin këmbët – AlpeGossip
TANI E DINI/ Mënyra ideale që këpucët e reja me taka mos të të vrasin këmbët

TANI E DINI/ Mënyra ideale që këpucët e reja me taka mos të të vrasin këmbët

E vërteta është kjo: do jetë shumë më e thjeshtë të ecësh, të kërcesh dhe të socializohesh me të tjerët nëse këpucët e tua të bukura me taka, të larta deri në qiell, nuk nisin të vrasin këmbët, por lajmi i mirë është që është gjendur zgjidhja. Provoje para festës ku ke menduar t’i veshësh.

Të duhen vetëm një palë çorape të plota, me përbërje leshi dhe këpucët fringo të reja të kutisë.

Duhet që tri ditë para festës, të veshësh çorapet, pastaj takat dhe të ecësh në shtëpi të paktën 20 minuta në ditë.

Funksionon plotësisht, sepse çorapet ndihmojnë që lëkura të hapet dhe këpucët të zgjerohen në formën e këmbës.

Dhe ja ku vjen festa! Vishi këpucët pa i mbuluar këmbët me ankerplast dhe dil!

Mos harro edhe që këpucët me çorape janë në modë. Pra, mund t’i veshësh edhe ashtu.