TË DUHURAT PËR KËTË PERIUDHË/ 12 xhaketat e pranverës, stil dhe komoditet – AlpeGossip
TË DUHURAT PËR KËTË PERIUDHË/ 12 xhaketat e pranverës, stil dhe komoditet

TË DUHURAT PËR KËTË PERIUDHË/ 12 xhaketat e pranverës, stil dhe komoditet

Xhaketat ‘tranzitore’ mund të jenë të vështira për t’u gjetur por ju do të doni t’i keni në dollapin tuaj duke qenë se pranvera po afron. Ato janë perfekte për të kapërcyer nga një stinë në tjetrën, nga temperaturat e ulta në ato të ngrohta, duke ruajtur stilin dhe komoditetin.

Ja 12 xhaketat që propozojnë editorët e modës kur vjen puna te kjo fazë tranzitore e stinëve: