Një hile e thjeshtë që ju jep qerpikë të stërgjatë – AlpeGossip
Një hile e thjeshtë që ju jep qerpikë të stërgjatë

Një hile e thjeshtë që ju jep qerpikë të stërgjatë

Pudra e bebes përdoret vazhdimisht gjatë make up-it dhe gjithmonë e më tepër blogeret e përdorin për t’i dhënë volum qerpikëve. Nuk keni pse vendosni qerpikë artificialë, të cilët duan shumë mund për t’i hequr. Për qerpikë me më shumë volum veproni kështu, hap pas hapi:

1. Aplikoni shtresën e rimelit si zakonisht.

2. Hidhni pudrën diku dhe për ta spërkatur te qerpikët përdorni një furçë të vjetër.

3. Vendoseni pluhurin tek qerpikët.

4. Shtoni një shtresë tjetër rimeli.

Rezultati është i dukshëm: qerpikë më të gjatë, me më shumë volum dhe mbi të gjitha natyralë.

 

Burimi: Brit.co