Të ngrënshëm prej çokollate! Këta thonj janë një çmenduri më vete – AlpeGossip
Të ngrënshëm prej çokollate! Këta thonj janë një çmenduri më vete

Të ngrënshëm prej çokollate! Këta thonj janë një çmenduri më vete

Kohët e fundit na ka rastisur të shohim lloj- lloj modelesh të çuditshme thonjsh.

Çmenduria më e fundit e estetistëve duket se janë këta thonj prej çokollate. E dëgjuat mirë! Thonj të ngrënshëm të punuar me çokollatë 100% të vërtetë.

Nail sunny është emri i qëndrës estetike me qendër në Moskë, që së fundmi duket se ka marrë ekskluzivitetin në botë për të krijuar në thonjtë e klientëve çdo çmenduri të mundshme.

Chocolate 🍫 nails or something else 💩? Video by @edo_movs #nailsunnytutorial

A post shared by Nail Sunny (@nail_sunny) on

Në videon e mësipëme mund të shihni hapat e procesit për krijimin e këtij modeli thonjsh. Çokollata pasi copëtohet, shkrihet dhe vendoset në thonj njësoj si xheli. Pasi kjo e fundit ngrin klienti e ka vetë në dorë nëse dëshiron apo jo t’i hajë thonjtë.

Gjeniale!