TË ULUR AFËR NJËRI-TJETRIT/ Donaldi dhe Iliri refuzojnë të komunikojnë – AlpeGossip
TË ULUR AFËR NJËRI-TJETRIT/ Donaldi dhe Iliri refuzojnë të komunikojnë

TË ULUR AFËR NJËRI-TJETRIT/ Donaldi dhe Iliri refuzojnë të komunikojnë

Donaldi dhe Iliri kanë qenë dy banorët që janë zgjuar të parët për ditën e sotme.

Të dy kanë zgjedhur mjedisët rreth pishinës për të shijuar rrezet e para të diellit.

Edhe pse të ulur afër fizikisht, dyshja ka refuzuar të komunikojë me njëri-tjetrin.

Kujtojmë se me afrimin e finales debatet dhe diskutimet janë shtuar, duke lënë gjurmë edhe në raportet mes konkurentëve.