“TË SHPËRFYTYRUAR”/ 40 “viktimat estetike” padisin kirurgun plastik – AlpeGossip
“TË SHPËRFYTYRUAR”/ 40 “viktimat estetike” padisin kirurgun plastik

“TË SHPËRFYTYRUAR”/ 40 “viktimat estetike” padisin kirurgun plastik

Kur një person merr përsipër të bëjë një operacion plastik sigurisht që pritet që të rregullojë defektet e tij dhe jo të përkeqësohet.  Por 40 pacientëve, të cilët kanë kryer ndërhyrje tëk i njëjti doktor nuk u rezultuar kështu. Ata kanë përfudnuar me futyrë të deformuar dhe për pasojë kanë denoncuar mjekun plastik.

Sipas “Daily Mail”, ata kanë ngritur aktakuzë kundër një kirurgu plastik nga Brazili i cili i ka trajtuar atë me pigmente të paligjshme estetike duke i shpërfytyruar. Dr. Ëesley Murakami akuzohet për injektimin e sasive të paligjshme të metakrilatit në pacientë gjatë procedurave estetike.

‘Viktimat estetike’ janë shprehur për emdiat lokale se mjeku u ka thënë se ky trajtim do të përmirësonte pamjen e tyre, por ën fakt vetëm e ka përkeqësuar. Ata ankohen se kanë përfunduar me një pamje të frikshme, që vazhdon të përkeqësohet.