TË ZEZA DHE EKSTRAVAGANTE/ Celine prezanton koleksionin e ri por pa asnjë risi! (FOTO) - AlpeGossip
TË ZEZA DHE EKSTRAVAGANTE/ Celine prezanton koleksionin e ri por pa asnjë risi! (FOTO)

TË ZEZA DHE EKSTRAVAGANTE/ Celine prezanton koleksionin e ri por pa asnjë risi! (FOTO)

Prezantimi i koleksionit të ri të Celine ishte në Paris për sezonin e pranverës 2019. Céline Vipiana dhe bashkëshorti hapën shtëpinë e modës me këpucë luksoze për herë të parë në Paris.

Hedi Slimane’s është stilisti francez i cili ka punuar për shtëpitë më të famshme të modës si Dior,Saint Laurent dhe në janar të 2018 u emërua drejtori kreativ i Celine.

Në koleksionin e tij të parë me shumë siguri stilisti nga frka nuk mori guximin të sillte veshje sa më kreative por ai i qëndroi besnik linjës tëbardh dhe të zezë dhe prerjeve standarte.

Hedi zgjodhi të luante me xixat dhe teminat në çdo veshje duke dal jashtë trendit të veshje të gjata dhe risin e fustaneve dhe fundëve mini.