“TEA MË DUKET THËNGJILL I MBULUAR, SKUTHE”/ Efi-Kiarës: Rrin e heshtur dhe… – AlpeGossip
“TEA MË DUKET THËNGJILL I MBULUAR, SKUTHE”/ Efi-Kiarës: Rrin e heshtur dhe…

“TEA MË DUKET THËNGJILL I MBULUAR, SKUTHE”/ Efi-Kiarës: Rrin e heshtur dhe…

Efi dhe Kiara po ashtu diskutuan nominimet e kësaj jave. Efi tha se shpreson që Tea të dalë nga shtëpia, sepse nuk e duron dot.

Ajo u shpreh se Tea i duket thëngjill i mbuluar, si skuthe. Kiara nga ana tjetër, i tha Efit që ajo nuk del të martën. Sipas Kiarës, nga shtëpia del ose Bjordi ose Tea.

Kujtojmë se në nominim këtë javë janë Efi, Armaldo, Bjordi dhe Tea.