TESTI INTERESANT/ Numrat e datëlindjes tuaj zbulojnë misionin që keni në jetë – AlpeGossip
TESTI INTERESANT/ Numrat e datëlindjes tuaj zbulojnë misionin që keni në jetë

TESTI INTERESANT/ Numrat e datëlindjes tuaj zbulojnë misionin që keni në jetë

Cili prej jush është i dashur për numerologjisë? Përmes numrave është e mundur të zbulojmë shumë për personalitetin tonë, por edhe për “misionin” tonë në botë. Për ta bërë këtë ne ju ofrojmë një lojë që është një test shumë interesant.

Shtoni të gjitha shifrat e datës suaj të lindjes derisa të merrni një numër me një shifër. Për shembull, për një person të lindur më 1/1/1900 numri llogaritet si vijon: 1 + 1 + 1 + 9 + 0 + 0 = 12, pastaj 1 + 2 = 3. Të gjitha janë bërë? Llogaritni numrin tuaj dhe zbuloni rolin tuaj në botë!

1.Ju jeni krijues, misioni juaj në jetë është gjithmonë të krijoni diçka të re dhe ta përdorni atë për ta bërë botën një vend më të mirë!

2.Misioni juaj është të drejtoni. Ju jeni një udhëheqës i natyrshëm dhe qëllimi juaj është t’i udhëzoni njerëzit që të japin më të mirën. Psikologu, diplomati, kapiteni i industrisë, nuk ka rëndësi: gjëja e rëndësishme është që ju mund të përfitoni më së shumti nga aftësitë tuaja lëvizëse!

3.Ju jeni një person i ndjeshëm, i destinuar të jeni një mik dhe një shok që të beson verbërisht. Ju keni aftësi të mëdha komunikimi dhe do të jeni të përsosur në fushën e gazetarisë.

4.Ju keni inteligjencë të madhe dhe një frymë të madhe të të mësuarit, përveç aftësive të logjikës dhe të mendimit kritik të jashtëzakonshëm. Në të vërtetë, çdo gjë që mësoni ta përdorni atë për t’a vënë në dispozicion të të tjerëve: ju jeni të destinuar të bëni mirë.

5.Ju keni një frymë të madhe adaptimi. Ju pëlqen të udhëtoni dhe gjithmonë i njihni njerëzit e rinj. Misioni juaj është lëvizja: ju gjithmonë do të bëni përvoja të reja.

6 Ju jeni shumë bujarë, ndjeshmëria është karakteristika juaj kryesore. Vuajtja e të tjerëve gjithashtu ju bën të vuani, dhe ky është misioni juaj: të ndihmoni ata që vuajnë dhe gjithmonë të jeni atje ku kanë nevojë për ju.

7.Ju keni lindur për t’u dëgjuar. Fjalët dhe veprimet tuaja janë në gjendje të ndryshojnë gjërat. Ajo që ju duket e pandershme ose e improvizuar mund të përmirësohet falë vetes dhe aftësive tuaja. Përdoreni këtë dhuratë me mençuri!

8.Ti je një lloj mbreti Midas, i cili transformon gjithçka që shkëlqen në ar. Misioni juaj është të vazhdoni me projekte të mëdha dhe kompani të mëdha.

9.Ju jeni të ndjeshëm dhe të përulur, ju gjithmonë duhet të rrethoheni me njerëz imagjinarë dhe të frymëzuar për ta rritur atë. Jepni dashuri pa kufij, dhe kjo është një dhuratë që nuk duhet humbur: misioni juaj është t’i tregoni botës se mund të jeni i lumtur edhe nëse silleni mirë, duke u dhënë gjithmonë një shembull të mirë të tjerëve.