NJË ZARF I BARDHË/ ”Vëllai i Madh”njofton banorët për provën javore, ja çfarë është – AlpeGossip
NJË ZARF I BARDHË/ ”Vëllai i Madh”njofton banorët për provën javore, ja çfarë është

NJË ZARF I BARDHË/ ”Vëllai i Madh”njofton banorët për provën javore, ja çfarë është

Banorëve ditën e sotme iu njoftua për provën javore e cila kishte të bënte më ndërtimin e një kulle.

Atyre do tju duhet të marrin pllakat që i janë vendosur në dispozicion për ti vendosur në strukturën e krijuar për kullën.

Për të pasur sukses në provën e javës duhet qe kulla të arrij në kulmin e strukutrës.Kanë 3 minuta kohë në dispozicion për ta realizuar këtë provë.

Buxheti do të përcaktohet duke parë se sa herë e rrezojnë kullën dhe sa e lartë është kulla që kanë ndërtuar në momentin që koha mbaron.

Të shpresojmë që banorët do ta realizojnë këtë provë më së miri duke arritur edhe buxhetin maksimal.