“TY ÇA TË BËRA?” Arjola dhe Einxhel të zhgënjyera nga njëra-tjetra: Je nxitëse… – AlpeGossip
“TY ÇA TË BËRA?” Arjola dhe Einxhel të zhgënjyera nga njëra-tjetra: Je nxitëse…

“TY ÇA TË BËRA?” Arjola dhe Einxhel të zhgënjyera nga njëra-tjetra: Je nxitëse…

Duket se shtëpisë më të famshme në Shqipëri i erdhi fundi, pasi kanë nisur debatet e forta dhe të ashpra mes banorëve. Kësaj radhe ishin Arjola dhe Einxhël, ato që debatuan me njëra-tjetrën.

Aktorja e njohur e ka akuzuar moderatoren se ajo është nxitëse që kur ka hyrë në shtëpi. Madje Arjola tregoi edhe pse ka mbetur e zhgënjyer nga ajo.

Pjesë nga biseda:

Einxhel: Iliri me Arbrin janë përqafuar pasi Iliri e ka thënë atë gjë. Direct ka thënë që “prit o se 1 me 1” dhe ka ardh e ka përqafuar. Dhe Arbri është çuar në këmbë, është përqafuar dhe gjëja që është thënë s’i ka pëlqyer, as atij as mua.

Arjola: Po, po kur erdhe këtu shpirt e di sa nxitëse je?

Einxhel: Se s’më pëlqejnë, nuk jam nxitëse. Mua s’më pëlqeu.

Arjola: A e bën me qëllim a pa qëllim nuk e kuptoj. Është shumë nxitëse…

Einxhel: Ty të kam bërë ndonjë gjë me qëllim?

Arjola: Jo shpirt, jo.

Einxhel: Ti u vrave për padrejtësinë që i bëra Ilirit?

Arjola: Jo jo. Unë u vrava me një gjë.

Einxhel: Çfarë të kam bërë? Veçse kam tentuar të të evitoj dhe të qëndroj sa më larg këtyre gjërave. Ty ça të kam bërë?

Arjola: Një sekondë shpirt…

Einxhel: Ty unë ça të bëra?

Arjola: A do ta dëgjosh apo do të rrish të thuash ti ‘unë ça të bëra, unë ça të bëra’?

Einxhel: Jo, unë s’doja fare ta hapja njëherë se jam super e zhgënjyer.

Arjola: Nuk ka rëndësi, le të jesh super e zhgënjyer se ndoshta edhe unë jam super e zhgënjyer nga ti.

Einxhel: Me çfarë?

Arjola: Muhabeti që u hap atë natë dhe po të mbështesja sepse nëse unë kam lexuar gabim, nuk mund të kenë lexuar katër vetë të njëjtën gjë gabim. Që ishte në lidhje me Fifin dhe Semin, që tha këtë gjë po e bën për lojë dhe kjo gjë është përsëritur këtu. E kam thënë unë me gojën time apo e ka thënë dikush tjetër me gojën e vet dhe është përhapur nëpër shtëpi? Dhe ideja është, kur isheti në tavolinë me Donaldin, ishte dhe Semi, isha dhe unë, pa ardh Fifi dhe thashë: unë nga kjo gjë ndihem e përdorur. Dhe ideja është… është tjetër gjë kjo nuk të takon ty. Është që erdhe te pasqyra dhe the: Zemër duhet ta sqaroje sepse të ngeli ty, mua pse të më ngeli?