“THEMELET PO NDËRTOHEN”/ Të nominuarit tregojnë përjetimet e kësaj jave – AlpeGossip
“THEMELET PO NDËRTOHEN”/ Të nominuarit tregojnë përjetimet e kësaj jave

“THEMELET PO NDËRTOHEN”/ Të nominuarit tregojnë përjetimet e kësaj jave

Spektakli ka nisur edhe këtë të premte teksa banorët kanë më shumë sesa 100 ditë të izoluar.

Iliri, Eltioni dhe Arbri kanë qenë tre të nominuarit e kësaj jave, njëri prej të cilëve rrezikon edhe largimin nga shtëpia.

Eltioni ka shprehur keqardhjen në rast se do të jetë ai i eleminuari i mbrëmjes së sotme.

Të njëjtën gjë ka rrëfyer edhe Arbri i cili shtoi: Kam qenë konstant, themeli sapo po ndërtohet edhe është shumë shpejt që të largohem.