TI MBIJETOSH TË FTOHTIT PA HEQUR DORË NGA STILI/ Këto janë 15 fustane për sezonin dimëror (FOTO) - AlpeGossip
TI MBIJETOSH TË FTOHTIT PA HEQUR DORË NGA STILI/ Këto janë 15 fustane për sezonin dimëror (FOTO)

TI MBIJETOSH TË FTOHTIT PA HEQUR DORË NGA STILI/ Këto janë 15 fustane për sezonin dimëror (FOTO)

Jemi gjatë sezonin dimëror dhe të jesh sa më shumë “fashion” është pak e vështirë.Rrobat janë të trasha dhe të rënda kjo na pengon që të shfaqemi klasike dhe elegante. 

Gjithësesi kjo nuk do të thotë të heqim dorë nga stili që na pëlqen mjafton të zgjedhësh veshjete  duhura  dhe këto nuk janë pantallonat apo xhinset.

Nëse nuk e keni menduar duhet të shfrytëzoni fustanet me një material të ngroht dhe me një prerje të përshtatshme për ditë ftohta.

Ne ju tregojm si ti mbijetonit të ftohtit pa sakrifikuar stilin dhe këto 15 fustane janë për tu pasur zili.